Gyakori kérdések

   

  Általános szabályok és kérdések

  10 éves kor alatt be lehet-e menni a nyílt órákra?
  Sajnos nem. A 10. Életévét be nem töltött gyermekek a hétvégéken és iskolaszüneti napokon reggel 9 és 10 óra közötti Kids Jump-ra tudnak bemenni. Ez alól nincs kivétel semmi esetben sem.
  Kötelező-e a szülői kíséret kiskorú mellé a parkban a nyílt órákon?
  Nem, nem kötelező. Amennyiben a szülő regisztrálta magát és gyermekét az oldalunkon és nyugodt szívvel elengedi a gyermekét hozzánk ugrálni, mi nem ragaszkodunk a szülői kísérethez.
  Miért kell a regisztráció?
  Az online regisztrációnkat mindenkinek el kell végeznie, aki használni akarja a park eszközeit, ugyanis a park szabályzatai mellett tartalmaz egy felelősségvállalási nyilatkozatot, amit minden vendégünknek el kell fogadnia. 18 év alatti vendégeinket szülőnek/törvényes képviselőnek kell beregisztrálni saját neve alá.
  Mennyivel korábban érdemes a helyszínre érkezni?
  Ha már meg is vásárolták a jegyüket, akkor is érdemes legalább 20 perccel a kezdés előtt a helyszínre érkezni. Így nem érheti Önöket meglepetés, és nyugodt körülmények között hozzá tudnak jutni karszalagjukhoz, zoknijukhoz és át tudnak öltözni.
  Milyen ruhát viseljek az ugrálásnál?
  Sportos, kényelmes ruha ajánlott a trambulinokon való ugráláshoz.
  Miért fontos a trambulin zokni használata?
  A trambulin zoknik egy speciális csúszásgátló réteggel vannak bevonva a talpukon. Ez nem csak segít csökkenteni a balesetveszélyt, hanem növeli a trambulinok használatához kapcsolódó élményszintet is. A zoknit első alkalommal kell kötelezően megvásárolni, utána mindenki hozhatja magával a későbbi ugrálásaira. Más trambulinparkban vásárolt zokni használata nem engedélyezett.
  Van-e lehetőség oktatáson részt venni a Cyberjumpban?
  Jelenleg szervezés alatt van, hogy legyenek oktatások, edzések a Cyberjumpban. Amint beindulnak ezek, facebook oldalunkon és weboldalunkon is tájékoztatjuk vendégeinket. Addig is szakképzett animátorainktól lehet segítséget kérni egy-két trükk elsajátításához
  Van-e létszámlimit a trambulinokon?
  Igen! Óránként maximum 140 +/-10 főt engedünk fel a trambulinokra ugrálni. A rendszer nem enged több jegyet eladni, így ha ezt a létszámot elérjük, nem tudunk több belépőt generálni.
  Van-e súlyhatár?
  Igen, van. 110kg-nál nagyobb súllyal rendelkező vendégünk sajnos nem tudja használni az eszközöket.
  Lehetséges-e ételt hozni a parkba?
  A Cyberjumpban nyitvatartási időben lehetőség van a bisztróban ételt és italt vásárolni. Így kintről ételt behozni a parkba nem engedélyezett.
  Mi a teendő, ha elveszít/ott felejt valamit a Cyberjumpban? - Talált tárgyak kezelése
  Rengeteg elvesztett ruhadarabot gyűjtünk össze nap, mint nap a parkban. Ezekről információt kiadni nem tudunk telefonon vagy e-mailen. Vissza kell jönni és a talált tárgyak között meg lehet keresni az elvesztett ruhadarabot. Nagyobb értékű elvesztett tárgyak esetében tudunk információt kiadni (telefon, iratok, pénztárca stb.), de a tárgyat csak ellenőrzés után adjuk ki az érdeklődőnek. Amennyiben valamely eszközünkön veszíti el értéktárgyát, pl. a szivacsgödörben, úgy elkérjük elkérhetőségét és a szivacsgödör rendszeres rendberakásakor, ha előkerül a tárgy értesítjük és visszaszolgáltatjuk az elvesztett értéktárgyat.
  Lehet-e felvinni a trambulinokra telefont, videokamerát vagy fényképezőgépet?
  Alapesetben nem engedélyezett, de nem is tiltott ezen eszközök használata a parkban. Ha valaki felviszi a trambulinokra, azt csakis saját felelősséggel teheti meg. Ha a felvitt eszköz megsérül, elveszik vagy ellopják az a tulajdonos felelőssége. Ha a felvinni szándékozott eszköz sérülést okozhat akár emberen, akár az eszközökön, akkor nem fogjuk felengedni. Emellett felhívjuk a figyelmet arra, hogy ilyen eszközök használata közben nagyobb a sérülésveszély, hiszen a használója nem biztos, hogy megfelelően tud koncentrálni a biztonságos ugrálásra.
  Felvihető-e bármilyen sporteszköz a trambulinokra (pl. bounceboard)?
  Csak a trambulinpark személyzete által ellenőrzött és jóváhagyott eszközöket engedjük fel a trambulinjainkra és csakis olyan időszakban, amikor ez nem zavar másokat a játékban.
  Lehet-e kutyát behozni a Cyberjump területére?
  Nem lehet.
  Van-e öltözési, fürdési lehetőség?
  Igen, vannak öltözők, ahol tusolókat is találnak.
  El tudom-e zárni az értékeimet, amíg ugrálok?
  A recepción lehet kérni számzáras lakatot, amivel az öltözőben található szekrényeket be lehet zárni. A lakatért 2000 forint letétet kérünk, amit a rendben visszaszolgáltatott lakatért cserébe visszaadunk. A tönkretett vagy elvesztett lakat ellenében a letétet nem tudjuk visszaadni.

   

  Jegyvásárlás, kondíciók

   

  Lehetséges-e helyet foglalni a trambulinparkba vagy csak jegyvásárlásra van lehetőség?
  A jegyet meg lehet vásárolni előre, online vagy a helyszínen egy későbbi időpontra. Jegy nem foglalható vásárlás nélkül.
  Mi történik, ha elkésel a kezdési időpontról?
  Természetesen igyekszünk mindig rugalmasan kezelni a vendégeink kéréseit, ez azonban nem mindig függ a jóindulatunktól. Amennyiben a következő órai induláskor van még hely, át tudjuk rakni a jegyet későbbi indulásra. Ám amennyiben a későbbi időpontban már minden jegy elkelt, nincs lehetőség a módosításra. Ebben az esetben a késve érkező vendégünk később tudja elkezdeni az ugrálást, viszont el kell hagynia az idősáv végén a trambulinokat a többi vendéggel együtt.
  Le tudom-e mondani az időpontomat illetve tudom-e módosítani azt? Ha igen, hogyan?
  Igyekszünk minden vendégünket maximálisan kiszolgálni és kezelni problémáikat. Amennyiben bármilyen ok miatt módosítani kell a megvásárolt jegy időpontját, kérjük, küldjön erről egy e-mail a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. oldalra, részletezve a megvásárolt jegy adatait illetve az új időpontot. Erre 24 órával a módosítani kívánt időpont előtt van lehetősége. Amennyiben ennél rövidebb határidőt igényel a módosítás, nem tudjuk garantálni azt! A módosításokat csak abban az esetben tudjuk végrehajtani, ha az új időpontra van még lehetőség a jegyvásárlásra. Betelt időpontra módosítani a régi időpontot nem lehet. Amennyiben megvásárolt jegyét szeretné visszaváltani, erre a lefoglalt időpont előtti 72 órában van lehetősége. Erre vonatkozó igényt is a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. oldalra kell elküldeni.
  Kell-e jegyet váltania a szülőnek, ha csak elkíséri a gyermekét?
  Nem, nem szükséges. Csak azon vendégeinknek kell jegyet vásárolniuk, akik használni szeretnék trambulinjainkat.
  Mit kell tennem, ha nem kapom meg az online vásárolt jegye(i)met? Mi lehet a probléma?
  Az eddigi tapasztalataink alapján a legtöbbször az elgépelt e-mailcím a bűnös. Ezen kívül néhány levelezőrendszer, például a citromail.hu, a vipmail.hu, a gmail.hu (NEM gmail.com!), spamszűrő rendszere nem engedi át a képet (QR kódot) tartalmazó leveleket. Ez sajnos nem tőlünk függ, hanem az e-mail szolgáltató beállításaitól. Érdemes másik e-mailcímmel regisztrálni, hogy ilyen hiba ne történjen. Amennyiben mégis megtörténik és nem érkezik meg a jegye, írjon a vásárlás részleteivel a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!
  A Kids Jump időszakban felmehet-e 10 évnél idősebb testvér vagy barát a 10 év alattival ugrálni? Illetve a szülő ugrálhat-e ebben az időszakban?
  A Kids Jump időszakban kizárólag az 5 és 9 év közötti (10. életévüket még be nem töltött) gyermekek használhatják az eszközöket. 10 évnél idősebb gyermek ebben az időpontban nem mehet fel ugrálni. A kicsik mellé szükséges szülői kíséret, de a felnőtt nem ugrálhat. Jegyet csak a kisgyermeknek kell vennie, a felügyelő felnőttnek nem kell jegyet illetve zoknit vásárolnia.
  Van-e lehetőség ajándékutalvány vásárlására?
  Igen, van. A Cyberjump trambulin parkban személyesen megvásárolhatóak ajándékutalványaink. Az ajándékutalványok a vásárlástól számítva 1 évig érvényesek. Beváltásuk szintén személyes jegyvásárlásnál lehetséges, online jegyvásárlásnál nem. A Az utalványok készpénzre nem válthatók be!

  A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
  Elfogadom