Cyberjump trambulin park házirend

   

  1. Általános információk

  A Cyberjump trambulin parkot az Elevenpark Kft. üzemelteti.

  A Cyberjump trambulin park a rendeltetésének és jelen Házirendnek megfelelően használható. Bármilyen kérdése merülne fel, kérjük forduljon a Cyberjump trambulin park csapatának tagjához.

  A Cyberjump trambulin park területén belül semmiféle kereskedelmi tevékenység nem megengedett, beleértve a promóciós, értékesítési tevékenységet és a kereskedelmi célú felvétel-készítést.

  2. A Cyberjump trambulin parkba történő belépés

  A belépésnek a következő feltételei vannak:

  1. Érvényes belépőjegy (kivételek adott esetben előfordulhatnak);
  2. Regisztráció, beleértve különböző nyilatkozattételeket;
  3. Stabil fizikai és mentális állapot (lásd alább);
  4. Legalább 10 éves életkor, kivétel: A Kids Jump 5-9 éves kor között használható;
  5. Biztonsági okokból 110 kg feletti testsúly esetén a használat nem megengedett;
  6. Kiskorúak esetében: Nagykorú kísérő (legalább 1 fő), aki kísérésre jogosult és a kiskorúak nevében aláírta az egyéni felelősségvállaló nyilatkozatot.

  A Cyberjump trambulin park teljes területére tilos étel és ital behozatala, annak a park területén történő fogyasztása, ,valamint az egész park területén szigorúan tilos a dohányzás. 

  A Cyberjump trambulin parkba tilos nagyméretű táskát behozni. A tárolószekrények elérhetőek a bejáratnál (kizárólag általános jellegű, személyes tárgyak elhelyezésére használható, nem szolgál értékes tárgyak tárolására).

  Nem megengedett a Cyberjump trambulin parkba belépni alkohol, gyógyszer, drog vagy más tudatmódosító szer hatása alatt vagy olyan betegségben szenvedés esetén, amely a Cyberjump trambulin park rendeltetésszerű igénybevételében akadályozhat, vagy amely a betegségben szenvedő önmagának, harmadik személynek vagy a Cyberjump trambulin parknak aránytalan veszélyt okozhat. A látogatónak rendelkeznie kell a Cyberjump trambulin park felelősségteljes igénybevételéhez szükséges fizikai és mentális adottságokkal, különösen megfelelő fegyelemmel, önértékeléssel és kockázat-felmérési képességgel.

  3. Az ugrálók használata

  Ugrálás előtt tekintse meg a biztonsági videofilmet.

  Terhesség esetén az ugrálás nem megengedett.

  Az ugrálókba tilos cipővel belépni. Kizárólag speciális zokni használatával megengedett az ugrálás, melyek a bejáratnál kaphatóak. 

  Sportos öltözék viselete szükséges, melybe nem tartozik bele a szemüveg, a nyitott cipzár, laza öltözék, szalagok, zsínórok, kalap, sapka vagy egyéb fejfedő hordása. A hosszú hajat összekötve kell hordani. Kérdések esetén kérjük forduljon a Cyberjump trambulin park csapatának tagjához.

  Az ugrálás során a megengedett ruhákon kívül tilos más tárgy viselete (kulcsok, nyakláncok, egyéb kiegészítők, mobiltelefon, óra, kamera, stb.).

  Egyszerű trambulinokkal kezdjen, melegítsen be.

  A trambulinokat mindvégig felelősen használja. Bármilyen aránytalan veszély kerülendő. Győződjön meg koncentráltságáról az ugrás teljes ideje alatt.

  Folyamatosan figyeljen a társugrókra.

  Mások zaklatása azonnali kizáráshoz vezet.

  Tilos szaltóugrások és egyéb veszélyes trükkök végrehajtása.

  Tilos a lökdösődés.

  Tilos a szinkronugrás.

  Tilos a katapultálás.

  A szivacsmedencébe történő ugrás során lehetőleg teljes testfelülettel leérkezve ugorjon. A fejjel vagy lábbal előre történő ugrás komoly sérüléseket okozhat.

  Tilos a biztonsági korlátokon, hálókon, játékokon és egyéb berendezéseken fel-, illetve átmászni. A plafonról lelógó csövek, tartószerkezetek, lámpák nem a játék részei, azokhoz nyúlni tilos.

  Tilos a keresztbe-ugrás. Minden esetben a pálya közepére ugorjon. A pálya szélére vagy két pálya közé történő ugrás komoly sérüléseket okozhat.

  Figyeljen arra, hogy a nyelve a fogai mögött marad. A rágózás nem megengedett.

  A pihenés érdekében hagyja el az ugrálásra kijelölt helyet. Az ugrások befejeztével hagyja el a területet.

  További utasítások találhatók az egyes játékoknál.

  Az ugrálásra kijelölt helyből való „leugrás” nem megengedett.

  A Kids Jump esetében a gyermek közvetlen felügyelete érdekében a kísérőnek fel kell mennie az ugráló eszközhöz.

  4. Utasítások követése

  A Cyberjump trambulin park csapatának bármely tagja által adott utasítás minden körülmények között betartandó. Az utasítások be nem tartása esetén a Cyberjump trambulin parkból – díj-visszatérítési és egyéb igény nélkül – felszólíthatják a park elhagyására.

  5. Kockázati figyelmeztetés, felelősség

  A Cyberjump trambulin park használata önmagában is balesetveszélyes. Ez fokozottan igaz abban az esetben, ha a parkot a saját fizikai és mentális képességeiket túlbecsülve, ezáltal nem rendeltetésszerűen veszik igénybe a vendégek.

  A Cyberjump trambulin parkban nincsen egészségügyi szakember szolgálatban.

  A játékokat, berendezéseket saját felelősségére használja. A Cyberjump trambulin park üzemeltetőjének kárfelelőssége csak akkor állhat fent, ha a játékok, berendezések állapota nem felel meg a biztonságos, rendeltetésszerű használatra alkalmas állapot előírásainak. Az üzemeltető különösen nem felel más vendég magatartásáért.

  Mások aránytalanul veszélyeztető magatartását jelenteni kell.

  A vendég által okozott kárt köteles a vendég jelenteni, azt megtéríteni.

  A nagykorú kísérők teljeskörűen, minden tekintetben felelnek a az általuk felügyelt kiskorú vendégért.

  6. Kárigények intézése

  Felelősségbiztosítás-technikai okokból esetleges kárigényt egyrészt azonnal a helyszínen be kell jelenteni, baleseti jegyzőkönyv – a személyzettel együtt való – felvétele mellett; másrészt a kárigényt 6 hónapon belül írásban nevesíteni és számszerűsíteni kell.

  7. Kamerák használata, fénykép és videó felvétel készítése

  Vendég a Cyberjump Trambulin parkba történő belépéssel, mint ráutaló magatartással is elfogadja, hogy üzemeltető a Cyberjump trambulin park területén csoportos, tömegfelvételnek minősülő fotókat, csoportos vagy pásztázó jellegű videókat készít, és azokat online (honlap, facebook, instagram, youtube, google+) felületein felhasználja, valamint azt is, hogy a Cyberjump trambulin park területe kamerás megfigyelés alatt áll. Erre a Cyberjump Trambulin parkba történő belépéskor külön felhívja a figyelmet.

  8. Cyberjump trambulin park elhagyása

  A Cyberjump trambulin park elhagyásakor a belépőjegy érvényét veszíti (kivételek adott esetben előfordulhatnak).

  V04 - Budapest

  A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
  Elfogadom